Verbouwen

Verbouwen

Bij een verbouwing komt veel timmerwerk kijken. Denk hierbij aan de uitbouw van een dakkapel, een nieuwe veranda, een schuur, maar ook het timmerwerk dat bij wanden, plafonds of nieuwe kozijnen komt kijken. Voor al het timmerwerk huurt u het beste een vakkundig timmerman in die uitgebreide ervaring heeft met verbouwingen.

Aanbouw

Als u gaat verbouwen kan dit betekenen dat u uw huis uitbreidt met een nieuwe ruimte zoals een serre, een dakkapel of een veranda. Een vakkundig timmerman weet de juiste constructies aan te brengen en kan adviseren op het gebied van gebruikte materialen en kleuren. Er zijn veel timmermannen die vanaf de eerste fase van de verbouwing betrokken zijn en planning en ontwerptaken voor hun rekening nemen. Informeer bij uw timmerman naar zijn specifieke diensten.

Interieur

Tijdens uw verbouwing is de verzorging van het timmerwerk van uw interieur na het grove verbouwwerk de volgende stap. Voor de aanleg van uw houten vloer, wanden en plafonds kunt u een timmerman inschakelen. Maar ook het bouwen van een nieuwe kast of een bar in de keuken is een karwei voor een erkende timmerman. Een timmerman levert maatwerk en zorgt ervoor dat uw verbouwing tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Renovatie

Onder verbouwingen vallen ook renovaties. Hierbij kunt u denken aan een nieuwe keuken of badkamer. Een timmerman kan op vakkundige wijze uw nieuwe plinten, kasten, aanrechten en wc’s plaatsen. Uiteraard komt het plafond-, wand- en muurwerk hier ook weer in terug. Laat de montage en afwerking aan een vakkundig timmerman over! Verbouwingen of renovaties zijn voor de lange termijn, dus ga voor niets minder dan vakwerk. Kijk in onze gratis offertes wat onze timmermannen voor u kunnen betekenen.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!


    Type code over*: captcha

    Timmerman offerte check