Wanden en plafonds

Wanden en plafonds

In uw woning, kantoor of winkel kunt u vele kanten op bij het kiezen van een geschikte wand of plafond. Onze timmermannen hebben jarenlange ervaring met het monteren van allerlei wanden en plafonds. Lees hier meer over de mogelijkheden op hun vakgebied.

Wanden

Naast bestaande muren van uw pand heeft u een keur aan mogelijkheden om extra wanden en ruimte te creëren. Door het plaatsen van een wand creëert u moeiteloos en stijlvol nieuwe ruimten. Ze zijn demonteerbaar en bovendien gemakkelijk te verplaatsen. Ze brengen geluidsreductie en zijn soms helemaal geluidsdicht. Wanden komen in uiteenlopende ontwerpen en materialen. Wilt u bijvoorbeeld meer licht, kijk dan eens of glazen systeemwanden iets voor u zijn. Ook zijn er speciale geluidswerende of afscheidende wanden. Bestel onze gratis offertes om te zien welk type wand aan uw eisen voldoet.

Plafonds

Voor uw plafond kunt u kiezen voor systeemplafonds, metal stud plafonds en lamellen plafonds. Systeemplafonds zijn platen die in een raster worden geschoven. Het voordeel hiervan is dat ze gemakkelijk te vervangen zijn en de bedrading is goed bereikbaar. Ook voor de brandveiligheid is dit een goede keuze. Daarnaast zijn ze akoestisch dempend. Met een plafondsysteem heeft u eindeloze mogelijkheden op het gebied van vormgeving, duurzaamheid, en functionaliteit.

Een alternatief voor systeemplafonds is het metal stud plafond. Dit plafond is naadloos, brandwerend en warmte- en geluidsisolerend. Het bestaat uit een draagsysteem van stalen profielen. Dit type plafond vindt u zowel in winkels als in woningen.

Naast deze twee systemen zijn er ook nog lamellen plafonds. Deze hebben een warme en luxe uitstraling en worden vaak toegepast in vochtiger ruimtes; ze zijn namelijk vochtbestendig. Lamellen plafonds bestaan uit een kliksysteem waarbij de lamellen op dragers worden geklikt. Een ander voordeel is het geringe onderhoud van lamellen plafonds.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!


    Type code over*: captcha

    Timmerman offerte check